Ονειροκρίτης



ΑΛΟΓΟ
Aν δεις άσπρο άλογο στον ύπνο σου, τότε το όνειρο είναι καλό και σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Αν όμως το άλογο είναι μαύρο, τότε το όνειρό σου δεν είναι και τόσο καλό, και θα πρέπει να προσέχεις  μη σου συμβεί κάποιο κακό.

ΑΡΑΧΝΗ
Α
ν δεις στον ύπνο σου αράχνη, το όνειρο δεν είναι καλό και πρέπει να προσέξεις τους κινδύνους και τις κακοτοπιές τόσο στην εργασία σου, όσο και στο οικογενειακό σου και κοινωνικό σου περιβάλλον.
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αν δεις στον ύπνο σου να οδηγείς αυτοκίνητο εσύ ή κάποιος άλλος, και το ταξίδι είναι ήσυχο, ομαλό χωρίς κανένα πρόβλημα, και φθάσει το αυτοκίνητο στον προορισμό του χωρίς να χαλάσει, αυτό σημαίνει ότι περνάς μια χαρούμενη ζωή, χωρίς έγνοιες και σκοτούρες. Εάν όμως το αυτοκίνητο πάθει κάποια βλάβη, θα πρέπει με σύνεση να αντιμετωπίσεις μερικά προβλήματα που τυχόν θα σου παρουσιαστούν.

ΒΟΜΒΑ
Αν δεις στον ύπνο σου βόμβα, είτε αυτή είναι τοποθετημένη σε κάποιο μέρος, είτε αυτή να εκρήγνυται, είτε στον αέρα, είτε πάνω στη γη, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Θα πρέπει να προσέξεις στο προσεχές σου χρόνο, μήπως σου συμβεί κάποιο κακό.

ΒΟΣΚΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου βοσκό, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Είσαι άνθρωπος με υπομονή και σύνεση, που μπορείς να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν σου παρουσιαστεί στη ζωή σου.

ΓΑΛΑ
Αν δεις στον ύπνο σου να πίνεις γάλα, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει, πως έχεις μέσα σου μια ατέλειωτη εσωτερική δύναμη, γεμάτη πάθος και δίψα για μια ωραία ζωή.

ΓΙΑΤΡΟΣ
Αν ο γιατρός που είδες, έρχεται με χαρά να σε βοηθήσει σε κάποιο σου πρόβλημα, τότε μην ανησυχείς καθόλου, γιατί το όνειρό σου είναι καλό. Εάν όμως έρχεται μετά δυσκολίας ή λέει διάφορες δικαιολογίες για να μην σου προσφέρει βοήθεια, τότε θα πρέπει να ανησυχήσεις, και να κοιτάξεις να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματά σου με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα.

ΓΛΥΚΟ
Αν δεις στον ύπνο σου να τρως γλυκό το όνειρό σου είναι καλό και σου φανερώνει πως θα περάσεις μια χαρούμενη ζωή όλο απολαύσεις.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι φοράς κάποιο δαχτυλίδι και δεν είσαι παντρεμένος  τότε στο προσεχές μέλλον σου μπορεί να λογοδοθείς ή να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει στη ζωή σου. Αν όμως χάσεις το δαχτυλίδι που φορείς  τότε θα πρέπει να προσέξεις, μήπως σε βρει κάποιο κακό.

ΔΕΝΤΡΟ
Αν δεις στον ύπνο σου δέντρο να το φυτεύεις ή να είναι ανθισμένο ή να είναι τα φύλλα του καταπράσινα, το όνειρό σου είναι καλό και σημαίνει ότι, γρήγορα θα γευτείς τους καρπούς της ευτυχίας.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι παίρνεις διαζύγιο είτε παντρεμένος είσαι  είτε όχι, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σας με το άλλο φύλο, και μάλιστα στην ερωτική σας συμπεριφορά και πρέπει προσεχτικά και με λεπτότητα να μιλήσει ο ένας του άλλου καθαρά με ειλικρίνεια και αγάπη.

ΔΡΟΜΟΣ
Αν ο δρόμος που βλέπεις στον ύπνο σου, σου είναι γνωστός, είτε πλατύς είναι, είτε στενός, αυτό δεν έχει σημασία, σημαίνει ότι σύντομα κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, ή κάποιο γνωστό σου ή φιλικό σου πρόσωπο από τα παλιά, θα συναντήσεις. Αν όμως ο δρόμος που βλέπεις έχει διάφορα εμπόδια, είναι ατελείωτος και δεν μπορείς να τον διασχίσεις, τότε στη ζωή σου θα συναντήσεις προβλήματα και θα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να τα ξεπεράσεις.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου εκκλησία, σημαίνει πως ο εαυτός σου θέλει ψυχική αναγέννηση και γαλήνη, για να βρει το αληθινό νόημα της ζωής, πέρα από τις καθημερινές μικρότητες της ζωής.

ΕΡΗΜΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου ερημιά ή απέραντη έρημος όλο άμμος και τίποτε άλλο, σημαίνει ότι κάτι σε απασχολεί, και χρειάζεσαι ψυχική αναγέννηση για να ξεφύγεις από την ρουτίνα και την καθημερινότητα της ζωής.

ΕΡΩΤΑΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κάνεις έρωτα με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σημαίνει την αγάπη, την τρυφερότητα και ένα σωρό τέτοια πράγματα, την ολοκληρωτική αφοσίωση προς το συγκεκριμένο πρόσωπο, καθότι ταιριάζετε απόλυτα. Εάν όμως το άτομο είναι άγνωστο και βλέπεται συχνά πως κάνετε έρωτα, τότε θα πρέπει να έχετε έξοδο προς την ερωτική ικανοποίηση και μάλιστα να πραγματοποιηθεί συντόμως.

ΖΑΡΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι παίζεις ζάρια, σημαίνει, πως είσαι άνθρωπος που συνεχώς ρισκάρεις στη ζωή σου, και θα πρέπει στο μέλλον να είσαι λιγάκι πιο προσεχτικός.

ΖΥΓΑΡΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου ζυγαριά ή να ζυγίζεις εσύ, σημαίνει, πως είσαι άνθρωπος τίμιος, λογικός, ισορροπημένος και να περιμένεις κέρδη από την εργασία σου.

ΗΛΙΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ο ήλιος να ανατέλλει ή να έχει ανατείλει  και να είναι πεντακάθαρος, να λάμπει και να μην έχει μπροστά του σύννεφα, σημαίνει, πως μέσα σου έχεις μεγάλα αποθέματα δύναμης και θέλησης για τη χαρά της ζωής. Αν όμως ο ήλιος είναι σκοτεινός και μπροστά του υπάρχουν σύννεφα, αυτό σημαίνει, πως πρέπει να καταβάλεις μεγάλες δυνάμεις και κόπο για να επιβιώσεις.

ΘΑΛΑΣΣΑ
Αν δεις στον ύπνο σου θάλασσα, που να είναι ήσυχη με καταγάλανα νερά, και να κολυμπάς μέσα σ' αυτή, σημαίνει, πως περνάς μια ευτυχισμένη ζωή. Αν όμως είναι ταραγμένη με μεγάλα κύματα ή είναι θολή, σημαίνει, πως αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσεις.


ΘΑΝΑΤΟΣ
Αν δεις στο όνειρό σου ότι έχεις πεθάνει, ή ότι πεθαίνει κάποιο άλλο πρόσωπο, μην φοβηθείς δεν είναι κακό το όνειρό σου. Σημαίνει ότι σε απασχολεί η ιδέα του θανάτου, και θα πρέπει να την ξεπεράσεις και να τη θεωρήσεις σαν κάτι το φυσικό επακόλουθο.

ΘΗΣΑΥΡΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι ανακαλύπτεις ή βλέπεις μικρό θησαυρό από λίρες, κοσμήματα, χρήματα, αρχαία αντικείμενα κλπ, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει ότι μέσα σου είσαι μια πηγή θέλησης και δυναμικότητας, που πρέπει να εξωτερικευτεί για το καλό σου, και τη δημιουργία νέων ανθρώπινων σχέσεων.

ΘΥΕΛΛΑ
Αν δεις στον ύπνο σου θύελλα, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, ότι έχεις μέσα σου μια μεγάλη δύναμη ανεκμετάλλευτη. Που άμα χρησιμοποιήσεις σωστά τον εαυτό σου, θα γίνεις ένας πετυχημένος άνθρωπος.

ΙΔΡΩΤΑΣ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι ιδρώνεις, τότε το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει, πως έχεις μέσα σου μεγάλη πηγή δύναμης και ενέργειας; που σίγουρα, γρήγορα θα αξιοποιήσεις και θα λύσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ
Αν στον ύπνο σου δεις καθρέφτη, και αυτός είναι θολωμένος και δεν μπορείς να δεις, σημαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό σου, και θα πρέπει να προσέξεις πολύ. Αν πάλι ο καθρέπτης είναι καθαρός και μπορείς να δεις μέσα, το όνειρό σου είναι αισιόδοξο, και πολύ καλό για τον εαυτό σου.

ΚΑΜΠΑΝΕΣ
Αν δεις στον ύπνο σου να κτυπούν καμπάνες, ή απλώς ότι τις κοιτάζεις, το όνειρό σου δεν είναι και τόσο καλό. Οι καμπάνες συνδυάζονται συνήθως με κάποια δυσάρεστη είδηση που μπορεί να μάθεις.

ΚΑΠΕΛΟ
Αν δεις στον ύπνο σου καπέλο, οποιουδήποτε χρώματος, σχήματος ή μεγέθους, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει πολλές και μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.

ΚΑΠΝΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου καπνό, δηλαδή να καπνίζεις με οποιοδήποτε τρόπο, το όνειρό σου είναι καλό. Σύντομα θα έχεις κάποια γνωριμία και ερωτική περιπέτεια.

ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ
Αν δεις στον ύπνο σου καρχαρία, το όνειρό σου δεν είναι και τόσο καλό. Σημαίνει, πως στο περιβάλλον σου, οικογενειακό ή επαγγελματικό, υπάρχουν άνθρωποι που για διάφορους λόγους σε φθονούν και θέλουν το κακό σου.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ
Αν δεις στον ύπνο σου κατσαρίδα, σημαίνει,    πως γύρω στο περιβάλλον σου υπάρχουν άνθρωποι, που σε φθονούν και θέλουν το κακό σου, εάν όμως  την πατήσεις ή την σκοτώσεις, σημαίνει πως με την ικανότητά σου, έχεις απομακρύνει όλους αυτούς που σε βλέπουν με μισό μάτι.

ΚΕΡΙ
Αν δεις στον ύπνο σου κερί, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, ότι είσαι άνθρωπος δυνατός, αξιόλογος και ικανός να πετύχεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου, αν θελήσεις.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι κοιτάζεις σε κάποια βιτρίνα ή μέσα στο μαγαζί κοσμήματα ή ότι φοράς διάφορα κοσμήματα, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει πως ξέρεις πολύ καλά να υπάρχεις και να ζεις καλά και αρμονικά με τους άλλους

ΚΡΕΑΣ
Αν δεις στον ύπνο σου κρέας στο σπίτι σου ή κάπου αλλού ή ότι τρως με φίλους σου ή μόνος κρέας, σημαίνει, ότι θα ΄χεις πολλές επιτυχίες στη ζωή σου, οι δουλειές σου θα πάνε όλες καλά, και θα έχεις μεγάλα κέρδη.

ΛΑΧΕΙΟ  
Αν δεις στον ύπνο σου λαχείο, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, πως είσαι ένας άνθρωπος που ελπίζεις για τη ζωή, πως κάποτε και σε σένα όλα θα πάνε καλά, αλλά πρόσεξε όμως, μήπως ελπίζοντας μόνο στην τύχη παραμελήσεις όλες σου τις δουλειές και καταστραφείς.

ΛΙΒΑΝΙ
Αν δεις στον ύπνο σου λιβάνι, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει πως θα ‘χεις στη ζωή σου μεγάλες επιτυχίες, και θα ζήσεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή.

ΛΙΟΝΤΑΡΙ
Αν δεις στον ύπνο σου λιοντάρι, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως είσαι ένας άνθρωπος, δυνατός, ζωηρός και γεμάτος θέληση για τη ζωή.

ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου λουλούδια, είτε τα μυρίζεσαι, είτε στα προσφέρει κάποιος, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα έχεις μεγάλη επιτυχία στη ζωή σου και μάλιστα στον αισθηματικό τομέα.

ΜΑΝΙΤΑΡΙ
Αν δεις στον ύπνο σου μανιτάρια, το όνειρό σου δεν είναι καλό ούτε κακό, σημαίνει, ότι κάποιος από το δικό σου περιβάλλον θα σου χαλάσει, για ασήμαντη αφορμή την διάθεσή σου.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου να κοιτάζεις μαργαριτάρια στην βιτρίνα κάποιου καταστήματος ή κάπου αλλού ή ακόμη να προβάρεις ή να σου προσφέρουν μαργαριτάρια, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις πολλές επιτυχίες στη ζωή σου και μάλιστα στον αισθηματικό τομέα.

ΜΑΧΗ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι γίνεται μάχη και μάλιστα όταν πολεμάς εσύ και τους καταδιώκεις ή σε καταδιώκουνε, σημαίνει πως κάποιοι θα σε κατηγορήσουν, θα σε συκοφαντήσουν ή θα λάβεις κάποια δυσάρεστα νέα.

ΜΑΧΑΙΡΙ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κρατάς μαχαίρι, σημαίνει, ότι κάποια μικροπροβλήματα που είχες, σύντομα θα τα ξεπεράσεις, και θα βρεθείς πάλι στο σωστό δρόμο.     

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ
Αν δεις στον ύπνο σου νεκροταφείο, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, ότι είσαι άνθρωπος αισιόδοξος, γεμάτος ελπίδα για τη ζωή, που γρήγορα θα ζήσεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή.  

ΝΕΡΟ
Αν δεις στον ύπνο σου νερό, που αυτό είναι καθαρό και ήρεμο, τούτο είναι καλό σημάδι, και σημαίνει, πως όλα σου τα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο. Απεναντίας αν το νερό είναι βρώμικο, θα πρέπει να προσέξεις λίγο και να βάλεις κάποια τάξη στη ζωή σου.

ΝΥΧΤΑ                                                      
Αν βλέπετε στον ύπνο σας νύχτα, πυκνό σκοτάδι, αυτό σημαίνει, ότι έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας από τις απολαύσεις και τις μικροχαρές της ζωής, και θα πρέπει και σεις, να ζήσετε ευχάριστα και ξεκούραστα απολαμβάνοντας τη ζωή.

 ΟΜΙΧΛΗ
Αν δεις στον ύπνο σου, πυκνή ομίχλη, τότε το όνειρό σου δεν είναι τόσο καλό. Το μήνυμα που σου στέλνει είναι, ότι πρέπει να προσπαθήσεις

ΟΜΠΡΕΛΑ
Αν δεις στον ύπνο σου ομπρέλα, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, ότι όλα πηγαίνουν καλά και κάποιοι από το περιβάλλον σου ενδιαφέρονται για σένα, και σε προσέχουν, για να είσαι πάντα καλά και να πηγαίνουν και οι δουλειές σου καλά.

ΟΠΛΟ
Αν δεις στον ύπνο σου όπλα, ή ότι κρατάς στο χέρι σου όπλο, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, ότι είσαι ένας άνθρωπος ικανός και δυνατός, που μπορείς αμέσως να λύσεις τα διάφορα προβλήματά σου.

ΟΥΡΑΝΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου τον ουρανό, και αυτός είναι καθαρός χωρίς σύννεφα, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει, πως όλα σου τα όνειρα και οι επιθυμίες θα εκπληρωθούν. Εάν όμως είναι σκοτεινός με μαύρα σύννεφα, σημαίνει, πως κάποιες μικροδυσκολίες θα σου παρουσιαστούν.

ΠΑΠΑΣ
Αν δεις στον ύπνο σου παπά, σημαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου και πρέπει να προσέξεις.  

ΠΑΡΑΘΥΡΟ
Αν στον ύπνο σου δεις το παράθυρο ανοιχτό και φωτεινό είναι καλό σημάδι. Σημαίνει, πως είσαι σωστός άνθρωπος με τους συνανθρώπους σου, και η ζωή σου γίνεται όλο και πιο ευχάριστη. Αντίθετα, αν το παράθυρο είναι κλειστό, σημαίνει πως πρέπει να προσέξεις λίγο τη συμπεριφορά σου, για να έχεις καλλίτερες ανθρώπινες σχέσεις. 

ΠΕΤΕΙΝΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου πετεινό, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου, σε όλες σου τις δουλειές και θα ζήσεις ευτυχισμένα. 

ΠΗΓΗ
Αν δεις στον ύπνο σου πηγή που βγάζει πεντακάθαρο νερό, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, ελπίδα, χαρά, ευτυχία και ανακούφιση στη ζωή σου. Αν όμως το νερό που βγαίνει δεν είναι καθαρό, αλλά βρώμικο, σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις διάφορα μικροπροβλήματα. 

ΠΛΟΙΟ
Αν δεις στον ύπνο σου πλοίο, το οποίο βαδίζει χωρίς κανένα πρόβλημα μέσα στη θάλασσα ή σε ποταμό, το όνειρό σου είναι πολύ καλό και πως ζεις μια ωραία ζωή, χωρίς κανένα πρόβλημα. Εάν όμως κατά το ταξίδι του πάθει ζημιά ή έχουν τρικυμία τα νερά του, σημαίνει πως και συ θα ‘χεις φουρτούνες και προβλήματα. 

ΠΟΛΕΜΟΣ Αν δεις στον ύπνο σου να γίνεται πόλεμος ή να παίρνεις μέρος εσύ σε πόλεμο, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει, ότι κάτι δεν πάει καλά στον εαυτό σου, κυρίως με την συμπεριφορά σου προς τους άλλους ανθρώπους, και θα πρέπει να προσέξεις και να βελτιώσεις τις ανθρώπινες σχέσεις σου. 

ΠΟΛΗ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι βρίσκεσαι σε μεγάλη πόλη το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου. Εάν η πόλη είναι μικρή, τότε και πάλι θα έχεις επιτυχίες στη ζωή σου, αλλά πολύ μικρές. 

ΠΟΡΤΑ
Αν δεις στον ύπνο σου πόρτα, και αυτή είναι μεγάλη και ανοιχτή, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως όλα πάνε καλά και μεγάλες επιτυχίες θα ‘χεις στη ζωή σου. Εάν όμως είναι μικρή και κλειστή, και δεν ανοίγει με τίποτα, τότε σημαίνει πως θα αντιμετωπίσεις διάφορα προβλήματα και στενοχώριες. 

ΠΟΥΛΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου πουλί ή πολλά πουλιά να πετούν στον ουρανό, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα και οι επιθυμίες. 

ΠΡΟΒΑΤΑ
Αν δεις στον ύπνο σου πρόβατο και μάλιστα μικρό ή πολλά πρόβατα μαζί, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως είσαι αξιόλογος άνθρωπος, και θα ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 

ΡΟΥΧΑ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι φοράς ωραία και καινούργια ρούχα, αυτό σημαίνει, ότι θα ‘χεις κοινωνική άνοδο και καταξίωση στην κοινωνία. Αντίθετα, όμως σημαίνει, όταν τα ρούχα σου είναι παλιά, λερωμένα ή σχισμένα θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου.  

ΣΚΑΛΑ
Αν δεις στον ύπνο σου πουλί ή πολλά πουλιά να πετούν στον ουρανό, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα πραγματοποιηθούν όλα σου τα όνειρα και οι επιθυμίες.

ΣΚΥΛΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου σκύλο, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως είσαι άνθρωπος ικανός με διαίσθηση, που ξέρεις να αντιμετωπίζεις τα διάφορα προβλήματα που σου παρουσιάζονται.  

ΣΤΑΡΙ
Αν δεις στον ύπνο σου στάρι ή χωράφι με στάχυα γεμάτα στάρι, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα αποχτήσεις πάρα πολλά αγαθά στη ζωή σου. 

ΣΤΑΥΡΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου σταυρό, ή ότι φοράς σταυρό, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες, και μια ευτυχισμένη ζωή σε περιμένει 

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
Αν δεις στον ύπνο σου στρατιώτη ή ότι πηγαίνεις ή ντύνεσαι στρατιώτης, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει. ότι κάτι δεν πάει καλά με τον εαυτό σου και θα πρέπει να προβληματιστείς. 

ΣΥΖΥΓΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου, ότι τσακώνεσαι με τον σύζυγο ή την σύζυγο. το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει. πως κάποιος για ασήμαντη αφορμή θα σου χαλάσει την διάθεσή σου. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ταύρο, το όνειρό σου είναι πολύ καλό. Σημαίνει. ότι σύντομα θα ‘χεις κάποια ερωτική περιπέτεια ή ερωτική σχέση.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ταχυδρόμο, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, πως σύντομο θα λάβεις κάποιο απάντηση που τόσο περιμένεις ή θα ‘χεις ευχάριστο νέο οπό άνθρωπο του δικού σου περιβάλλοντος. 

ΤΑΦΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου τάφο ή ότι σε ενταφιάζουν, το όνειρό σου είναι καλό. Σου στέλνει μια ελπιδοφόρο είδηση, ότι σύντομο με τη δική σου προσπάθεια θα κατορθώσεις να ξεπεράσεις το διάφορο προβλήματα σου. 

ΤΟΚΕΤΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι γέννησες, και ενώ είσαι έγκυος, το όνειρό σου είναι πολύ καλό και σημαίνει, ότι θα κάνεις ένα ωραίο και γερό παιδάκι. Εάν όμως δεν είσαι έγκυος, σημαίνει πάλι, ότι θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου. 

ΥΠΟΓΕΙΟ
Αν δεις στον ύπνο σου υπόγειο ή ότι μένεις στο υπόγειο, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει, ότι κάτι σοβαρό σε απασχολεί και θα πρέπει σύντομα να προσπαθήσεις να το ξεπεράσεις. 

ΥΠΝΟΒΑΤΗΣ
Αν δεις στον ύπνο σου υπνοβάτη ή ότι εσύ είσαι υπνοβάτης, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μικροπροβλήματα και κάποιες μικροστεναχώριες. 

ΥΠΝΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου ότι κοιμάσαι, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει, ότι θα πρέπει να προσέξεις και συ λίγο τον εαυτό σου, για να ζεις μια χαρούμενη ζωή, με τις όποιες ανθρώπινες απολαύσεις, μέσα στα όρια του λογικού. 

ΦΙΔΙ
Αν δεις στον ύπνο σου φίδι, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει ελπίδα, χαρά, αναγέννηση, και πως θα ‘χεις επιτυχίες στη ζωή σου. 

ΦΡΟΥΤΑ
Αν δεις στον ύπνο σου διάφορα φρούτα ή ότι τρως κάποιο φρούτο, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου και θα ζήσεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή. 

ΧΙΟΝΙ
Αν δεις στον ύπνο σου να πέφτει χιόνι, το όνειρό σου είναι πάρα πολύ καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μεγάλες επιτυχίες στη ζωή σου, και σύντομα θα λάβεις μια ευχάριστη είδηση. 

ΧΟΡΟΣ
Αν δεις στον ύπνο σου άτομα να χορεύουν η ότι εσύ χορεύεις, το όνειρό σου είναι καλό. Σημαίνει, πως θα ‘χεις μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή. 

ΨΑΡΙΑ
Αν δεις στον ύπνο σου ψάρι ή πολλά ψάρια μαζί, ή ότι τρως ψάρι ή ότι ψαρεύεις, το όνειρό σου δεν είναι καλό. Σημαίνει, πως θα περάσεις σύντομα κάποια λαχτάρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τείχος Υπάτης